Lainaa heti tilille 24h: se onnistuu, mutta miten?

 

Kun pikalaina tuli markkinoille 2000-luvun puolivälissä, oli mahdollista saada pikavippi heti tilille 24h vuorokaudessa. Sittemmin pikavippilaki on muuttunut niin, ettei lainaa voi maksaa tilille kello 23-7 välisenä aikana. Tämä ei tietenkään tarkoita sitä, etteikö lainaa silti voisi tarvita myös yöaikaan. Vaikka uusia lainapäätöksiä ei yöaikaan tehdä, on silti mahdollista nostaa lainaa heti tilille 24h vuorokaudessa joustoluottoa käyttämällä.

 

Miksi kukaan tarvitsisi lainaa heti tilille 24h?

 

Rahantarve voi iskeä toimistoaikojen ulkopuolella. Tänä päivänä teemme töitä ja elämme yhä pirstoutuneemmassa aikataulussa kuin koskaan aiemmin. Yhä useampi meistä käy vuorotöissä, tekee ruokaostoksensa yömyöhään tai suuntaa kuntosalille jo viideltä aamulla. Muuttuva elämänrytmimme ja monipuolistuva työnkuvamme tarkoittaa sitä että päivän parhaina toimistoaikoina suuri osa meistä onkin yöunilla. Tästä syystä joustavat lainapalvelut ovat tärkeitä. Monet yritykset ovat lähteneet vastaamaan tähän kuluttajien tarpeeseen – Suomessa läheskään kaikkia tarvittavia palveluita ei vielä saa keskellä yötä.

 

Suomessa laki pyrkii estämään harkintaa vaativien lainojen ottamista, ja lain voimalla toteutetut estot ovatkin usein järkeviä. Mutta koska suuri osa meistä haluaa ottaa lainaa vastuullisesti, kyseessä on mielenkiintoinen keskustelu, jota saatetaan käydä taas Eduskunnan käytävillä myöhemmin. Tiesitkö, että Iso-Britanniassa on pankki nimeltä First Direct, jonne voi soittaa mihin vuorokaudenaikaan tahansa? Pankkiasiat hoituvat kätevästi myös aamukolmelta ystävällisen asiakaspalvelijan avustuksella. Akuutissa tilanteessa ei aina voi odottaa maanantaihin tai edes seuraavaan aamuun. Tässä artikkelissa käydään läpi vaihtoehtoja, miten voi todella saada lainaa heti tilille 24h vuorokaudessa.

 

 

Vaikka uusia lainapäätöksiä ei yöaikaan tehdä, on silti mahdollista nostaa lainaa heti tilille 24h vuorokaudessa joustoluottoa käyttämällä.

Lainayritykset joiden joustoluotoista voi nostaa lainaa 24h

Limiitti – nopea laina ympäri vuorokauden

 

 • Lainaa yli 18-vuotiaille
 • Luottoraja 2000 euroa
 • Nostot mahdollisia 24/7
 • Lainan nostot tekstiviestillä tai OmaSaldo-palvelussa
 • Esimerkki luoton takaisinmaksusta: takaisinmaksettava summa yhteensä 2 295 € mikäli asiakas nostaa kerralla 2000 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä.

Ferratum – joustoluotto ilman piilokuluja!

 

 • Lainaa 21 vuotta täyttäneille
 • Lainaa 2000 euron luottolimiitillä
 • Nostot kellon ympäri
 • Mobiilisovellus tilin hallinnointiin ja nostoihin
 • Esimerkki lainan takaisinmaksusta: 2000 euron lainalle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 21,94%, ja luoton arvioitu kokonaiskustannus on 2216,65 €, mikäli asiakas nostaa 2000€ kerralla ja maksaa sen takaisin vuoden aikana 12 saman suuruisessa erässä.

Saldo.com – vakuudetonta lainaa 18-vuotiaalle

 

 • Myönnetään 18-79-vuotiaille
 • Joustoluotto 500 – 2 000 euroa (summa saattaa vaihdella laskurimme ja sivuston välillä – Saldo.comilla on useita lainatuotteita)
 • Lainaa heti tilille 24h vuorokaudessa
 • Tekstiviestinostot sekä ajastetut nostot
 • Esimerkki luoton takaisinmaksusta: takaisinmaksettava summa yhteensä 2 295 € mikäli asiakas nostaa kerralla 2000 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä.

Vippi.fi – nosta lainaa tekstiviestillä 24/7!

 

 • Lainaa 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille
 • 2000 euron luottolimiitti
 • Ensinoston jälkeen lainaa 24h tuntia vuorokaudessa
 • Tuttu, turvallinen ja luotettava
 • Esimerkki lainan takaisinmaksusta: takaisinmaksettava summa yhteensä 2 295 € mikäli asiakas nostaa kerralla 2000 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä.

NordCredit – lainaa heti tilille 24h vuorokaudessa

 

 • NordCredit on lopettanut uusien joustoluottojen myöntämisen 1.9.2019
 • Osa luotettavaa Lainasto Oy:tä
 • Luottoraja 2000-3000 euroa
 • Lainaa 20-69-vuotiaille
 • Nostot missä vain, milloin vain
 • Tyypillisen 2000 euron 12 kk luoton todellinen vuosikorko on 135,62 %, takaisin maksettava summa 3086,91 €.

Täällä se onnistuu: lainaa heti tilille 24h

Kaikki tällä sivulla esittelemämme joustoluotot toimivat kellon ympäri – voit saada lainaa heti tilille 24h olemassaolevalla luottosopimuksella

Vakuudetonta lainaa heti tilille 24h vuorokaudessa

  Joustoluotto on kulutusluotto, joka toimii sillä periaatteella, että lainasopimuksessa määritellään asiakkaalle luottolimiitti, jonka puitteissa rahaa voi nostaa. Vakuudetonta lainaa voi nostaa itselle sopivissa erissä, missä ja milloin tahansa. Kun luottoa maksetaan takaisin, palaa summa jälleen osaksi limiittiä ja on nostettavissa uudelleen. Monet saattavat hieman vierastaa joustoluottoa, koska luottolimiitti on euromääräisesti usein korkeampi kuin pikavippi. Joustoluoton korkoa ja kuluja maksetaan kuitenkin vain nostetulta osalta, eikä se siten ole sen kummempi kuin luottokortti. Miniminostot ovat usein vain 10-50 euroa, joten jo olemassa olevalta joustoluotolta voi nostaa lainaa heti tilille hyvinkin pienissä erissä.    

Laina heti tilille 24h vuorokaudessa joustoluotolla

  Joustoluottoa koskevat samat lait kuin muitakin kulutusluottoja. Lainahakemuksen voi täyttää milloin tahansa palvelun verkkosivuilla ja lainapäätös on mahdollista saada samana päivänä, usein jopa minuuteissa. Hakemuksen lähettämisen yhteydessä tunnistaudutaan palveluun verkkopankkitunnuksilla ja lähetetään tarvittaessa liitteitä. Luottosopimuksen yhteydessä tehdään ensimmäinen nosto, jonka on tapahduttava kello 7-23 välillä. Tämän jälkeen on kuitenkin mahdollista nostaa lainaa heti tilille 24h vuorokaudessa, missä ja milloin tahansa. Kaikista joustoluottopalveluista voi nostaa rahaa tilille kirjautumalla yrityksen verkkopalveluun. Osa palveluista tarjoaa myös vaihtoehtoisia väyliä lainan nostoon, jos nettiyhteyttä ei satu nostohetkellä olemaan. Iso osa joustoluottoa tarjoavista paikoista siirtää lainaa tilille vain päiväsaikaan. Tällä sivulla esitellyt palvelut kuitenkin toimivat 24/7.   Saadakseen lainaa heti tilille 24h vuorokaudessa joustoluotolla, on joustoluotto siis haettava jo etukäteen. Se kannattaa, sillä rahantarpeen yllättäessä nopea laina on heti tilillä. Yötkin voi nukkua rauhallisemmin, kun tietää, että on olemassa niin kutsuttu vararahasto, johon turvautua kiperän paikan sattuessa. Joustoluotosta ei tarvitse maksaa kuluja siltä ajalta, kun luotto on olemassa, mutta nostoja ei ole tehty. Jatkuva luotto siis on vain turvana mahdollisiin tilanteisiin, jolloin äkillinen lainan tarve iskee.  

Edullisin laina lainalaskurilla

  EdullisinLaina.comin lainalaskuri tarjoaa yli 60 lainapalvelua, josta löytää itselleen sopivimmat vakuudettomat lainat. Tälle sivulla on koottu ne joustoluottoa tarjoavat palvelut, joista on mahdollista nostaa lainaa heti tilille 24h vuorokaudessa. Tarkista kuitenkin ennen hakemista palvelun ajantasaiset ehdot lainantarjoajan verkkosivuilta. Huomioi lisäksi, että riippuu myös pankista, kuinka nopeasti laina on tilillä. Kaikki lainantarjoajat hyväksyvät hakemuksia vain täysi-ikäisiltä, joilla on moitteettomat luottotiedot ja säännölliset tulot. Otathan lainaa vastuullisesti. Lainalaskurimme käyttö on aina ilmaista, emmekä tule veloittamaan lainojen vertailusta palvelumaksua. Tarkista kuitenkin lainayhtiön ehdot vielä erikseen lainapalvelun sivustolta. Pyrimme pitämään tässä laskurissa olevat tiedot aina ajan tasalla, mutta koska lainapalvelut muuttavat ehtojaan usein, emme voi taata sitä että lainalaskuristamme löytyvät tiedot vastaavat aina täysin lainapalvelun ehtoja.

Uusi pikavippi avattu!