Lendo

Saat yhdellä hakemuksella monta lainatarjousta kerralla. Lainoja yksityisille asiakkaille ja yrityksille.

Monta tarjousta

Yhdellä hakemuksella saat monta tarjousta. Valitse edullisin korko itse.

Myös yrityslainaa

Lendon kautta löydät lainaa myös yrityksille.

Jopa 60 000 €

Lainaa voi saada jopa 60 000 euroa.

Lendo kokemuksia

Lendo on lainanvälityspalvelu, joka siis ei itse myönnä lainoja, vaan auttaa sinua löytämään parhaan ja edullisimman lainan juuri sinun tarpeisiisi. Saat siis yhdellä lainahakemuksella useita vakuudettomien lainojen tarjouksia. Lainoja voi hakea Lendon kautta 500 eurosta aina 60 000 euroon asti. Palvelun käyttäminen on nopeaa, helppoa ja täysin ilmaista. Lendo Oy on osa pohjoismaalaista Schibsted-konsernia, joka on Pohjoismaiden suurin mediakonserni. Lendon takana työskentelee siis suuri, vakavarainen yritys, joka varmasti on luotettava lainanvälittäjä.

Lendon kautta voi hakea sekä pikalainaa ilman vakuuksia yksityishenkilöille että yrityslainaa yrityksille. Voit saada yhdellä lainahakemuksella useita tarjouksia eri lainapalveluista, joista voi valita itsellesi edullisimman. Lue tästä kokemuksia Lendosta ennen hakemista.

Lendo lainat

Lendon kautta voi hakea sekä yrityslainaa että yksityishenkilön kulutusluottoa. Lainojen yhdistäminen Lendon kautta on myös mahdollista. Lendo tarjoaa erilaisia lainatuotteita erilaisiin tarpeisiin, joita on esitelty enemmän alla.

Lendo Pikalaina

Koska Lendo on lainanvälittäjä eikä lainan tarjoaja ei ole mahdollista antaa tarkkoja tietoja lainan ehdoista tai koroista. Pikalaina on kuitenkin usein edullinen vaihtoehto juurikin siitä syystä, että eri lainapalvelut on kilpailutettu sinun puolestasi. Pikalainaa on mahdollista hakea aina 60 000 euroon asti. Voit itse vaikuttaa siihen, haluatko lainan lyhyellä vai pitkällä laina-ajalla.

Lendo Remonttilaina

Remonttilaina on lainavaihtoehtosi, kun haluat remontoida asuntoasi, kesämökkiäsi tai muuta kiinteistöä. Nopeana vaihtoehtona se toimii esimerkiksi silloin, kun jokin kotona hajoaa ja sinulla on tarvetta nopealle lainalle. Remonttilaina on laina ilman vakuuksia eli voit hakea eri lainan tarjoajia käyttämällä Lendon lainanvertailupalvelua. Myös remonttilainaa on mahdollista hakea 60 000 euroon asti.

Lendo Joustoluotto

Lendo Joustoluotto toimii niin, että sinulle tarjotaan lainalimiittiä usealta eri lainantarjoajalta, joista voit valita itsellesi edullisimman. Joustoluottoa voi maksaa takaisin useassa erässä tai koko saldon kerralla. Joustoluotto on jatkuva luotto, eli luottolimiitti on taas nostettavissa sen jälkeen, kun se on maksettu takaisin. Lendon kautta voi hakea jopa 60 000 euron joustoluottoa.

Lendo Yrityslaina

Lendo tarjoaa myös mahdollisuutta hakea yrityslainaa heidän kauttaan. Yrityslaina voi olla suuruudeltaan jopa 250 000 euroa. Vakuudeton yrityslaina tarvitsee kuitenkin vähintään yhden yrityksen vastuuhenkilöistä henkilötakaajaksi. Yrityslainat maksetaan takaisin 1 – 24 kuukauden aikana. Yrityslaina toimii muiden pikalainojen tapaisesti siten, että yhdellä hakemuksella Lendo kilpailuttaa parhaat lainaehdot yritykselle.

Lendo lainan ehdot

  • Lendon kautta on mahdollista saada 500 – 60 000 euroa lainaa ilman vakuuksia
  • Nimelliskorko on yleensä 8-27 %, mutta vaihtelee valitun pankin mukaan
  • Lendo ei ole lainan tarjoaja, vaan hoitaa lainojen kilpailuttamisen puolestasi

Lendo asiakaspalvelu

Lendon asiakaspalvelu vastaa mielellään kysymyksiisi lainatuotteista, lainaehdoista tai mistä tahansa lainan hakemiseen liittyvistä asioista. Asiakaspalvelun saat kiinni sähköpostitse sekä puhelimitse. Lisäksi Lendon sivuilta löytyy live chat, joka päivystää arkipäivisin klo 09:00 – 17:00.

 

Eikö sopivaa lainaa löytynyt?

Isossa lainalaskurissamme on yli 60 vakuudetonta lainaa