Lyhytaikainen laina tulee usein pitkäaikaista halvemmaksi. Löydä edullisin laina ilman vakuuksia yli 60 lainan lainavertailustamme!   

Lyhytaikainen laina

  Jos rahantarve on vain hetkittäistä, on järkevintä hakea lyhytaikaista lainaa. Lyhytaikainen laina on usein ollut pikavippi, eli suuruudeltaan vain muutamia satoja euroja. Nykyään on kuitenkin mahdollista saada lainaa 10 000 euroon asti lyhyellä maksuajalla. Lyhytaikaisen lainan etu on se, että luoton kokonaiskustannukset jäävät usein pitkän maksuajan lainaa alemmiksi, vaikka maksuerät olisikin suurempia.

Lainaa lyhyellä maksuajalla

  Lyhytaikainen laina tulee lähes poikkeuksetta halvemmaksi kuin pitkäaikainen laina. Sillä on paljon eroa, maksaako kulutusluoton korkoja ja kuukausikuluja 6 kuukautta vai 60 kuukautta. Uusille asiakkaille on joskus tarjolla myös koroton pikavippi lyhyellä maksuajalla. Esimerkiksi Ferratum tarjoaa lainaa 300 euroon asti ilman korkoa ja kuluja, kun laina maksetaan takaisin 30 päivän kuluessa. Usean lainantarjoajan palvelussa on hakijalla edes jonkin verran neuvotteluvaltaa laina-ajassa. Laina-aikaa päättäessä on hyvä miettiä, minkäsuuruista kuukausierää on valmis maksamaan. Lainaa ei kannata ottaa mahdollisimman lyhyellä maksuajalla, jos se aiheuttaa ongelmia henkilökohtaiselle taloudelle.
Esimerkiksi Ferratum tarjoaa lainaa 300 euroon asti ilman korkoa ja kuluja, kun laina maksetaan takaisin 30 päivän kuluessa. Usean lainantarjoajan palvelussa on hakijalla edes jonkin verran neuvotteluvaltaa laina-ajassa.

Lainalaskurin käyttö on aina ilmaista

 
  • Emme tule koskaan veloittamaan lainalaskurin käytöstä minkäänlaisia palvelumaksuja
  • Kun klikkaat lainavertailun “Hae” -painiketta, siirryt automaattisesti lainayrityksen sivustolle
  • Täytä lainahakemus
  • Tarkista lainasi henkilökohtaiset ehdot ja korko
  • Nosta lainaa tilille

Miten lyhytaikainen laina ilman vakuuksia haetaan?

  Lyhytaikaisen lainan etsimisen ja hakemisen haluaa varmaankin myös olevan mahdollisimman lyhytaikaista. Vakuudettomat lainat ovat erityisen nopeita hakea netistä, koska ylimääräiseen paperien pyörittelyyn ja byrokratiaan ei mene aikaa. Omaisuutta ei tarvitse pantata pankille, eikä sukulaisia tarvitse yrittää värvätä takaajiksi. Kaikki vakuudettomia luottoja tarjoavat yritykset vastaanottavat hakemuksia kellon ympäri, joten lainahakemuksen voi täyttää juuri silloin, kun se itselleen parhaiten sopii. Automaattisen, alustavan lainatarjouksen saa usein minuuteissa, eikä se sido vielä mihinkään. Asiakaspalvelun aukioloaikoina on mahdollista saada lainaa heti tilille, tai ainakin vielä saman päivän aikana. Kulutusluotto voidaan myöntää täysi-ikäiselle henkilölle, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä ja jolla on vakituinen osoite Suomessa. Lainapalvelut päättävät itse lainan myöntämisen ehdoista ja usein esimerkiksi ikäraja voi olla korkeampi kuin 18 vuotta. Uusi pikavippi avattu – lue lisää uudesta pikavipistä täältä!
Automaattisen, alustavan lainatarjouksen saa usein minuuteissa, eikä se sido vielä mihinkään. Asiakaspalvelun aukioloaikoina on mahdollista saada lainaa heti tilille, tai ainakin vielä saman päivän aikana.

Edullisin laina löytyy vertailemalla

  EdullisinLaina.com tarjoaa yli 60 lainapalvelun lainavertailun. Vertailusta löytyy lainoja niin pitkillä kuin lyhyilläkin laina-ajoilla. Tälle sivulle olemme koonneet parhaita palveluita, joista lainaa saa alle vuoden maksuajalla. Lyhytaikaisissa lainoissa kannattaa pitää mielessä se, että todellinen vuosikorko ei kerro koko totuutta lainan hinnasta. Vaikka lainan todellinen vuosikorko vaikuttaisi korkealta, ei lyhyellä maksuajalla todellisuudessa päästä sellaisiin korkolukemiin. Etsitkö pitempiaikaista joustoluottoa, jolta voit nostaa käyttöösi rahaa aina kun tarve yllättää? Lue lisää joustoluotoista täältä. Jos olet juuri täyttänyt 18 tai olet 19-vuotias, lue lisää “pikavippi 18v” lainoista!
EdullisinLaina.com tarjoaa yli 60 lainapalvelun lainavertailun. Vertailusta löytyy lainoja niin pitkillä kuin lyhyilläkin laina-ajoilla. Tälle sivulle olemme koonneet parhaita palveluita, joista lainaa saa alle vuoden maksuajalla.

Eikö sopivaa lainaa löytynyt?