Nopea laina ilman vakuuksia tilille jopa minuuteissa!

  Haussa nopea laina ilman vakuuksia ja takaajia? Kokosimme tähän paikkoja, joista saa lainaa heti tilille – jopa minuuteissa! Lainalaskurimme käyttö on aina ilmaista, emmekä tule koskaan veloittamaan minkäänlaisia palvelumaksuja sivustomme käytöstä.  

Nopea laina

  Rahantarve ei aina osu yksiin palkkapäivän kanssa. Kun astianpesukone rikkoutuu tai lemmikin on päästävä eläinlääkäriin, ei aina ole aikaa odottaa. Näitä sattuu jossain vaiheessa elämää meille kaikille. Yksi ratkaisu on hakea lainaa. Pankkilaina on harvoin tarpeeksi joustava ja nopea äkilliseen rahan tarpeeseen, ja lähipiiriltä lainaaminen voi olla kiusallista. EdullisinLaina.comin lainalaskurissa olevat lainapalvelut ovat lähes aina pankkia nopeampia. Tälle sivulle olemme kuitenkin koonneet lainapalveluita, joiden laina on mahdollisimman nopeasti käyttövalmiina, kun hätä iskee.   Tässä artikkelissa kerrotaan muun muassa seuraavista aiheista:  
 • Onko mahdollista saada lainaa heti tilille 24h
 • Mikä on Instantor
 • Mistä hakea nopea laina
 • Kuinka vakuudeton laina haetaan
 • Mitä liitteitä lainahakemukseen tarvitsee
 • Kumpi on nopeampi – joustoluotto vai pikavippi

Nopea laina ilman vakuuksia

  Vakuudettomat lainat ovat yksinkertaisesti nopeampia kuin vakuudelliset. Kun lainalle annetaan jotain henkilökohtaista omaisuutta vakuudeksi, tulee lainaprosessiin heti mukaan lisää byrokratiaa. Myös henkilötakaajien etsiminen voi olla hidas prosessi. Vakuudettomat lainat sen sijaan myönnetään yleensä heti, kun hakemus on käsitelty ja tarvittavat liitteet lähetetty.

Kenelle?

 • Olet vähintään 20-vuotias
 • Asut Suomessa
 • Sinulla on säännölliset tulot
 • Luottotietosi ovat kunnossa
 • Sinulla on verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne

Tämän sivun lainapalvelut on valittu muutamia kriteereitä silmällä pitäen:

 

 • Palvelu on auki myös viikonloppuisin
 • Lainahakemukseen ei tarvita liitteitä yleensä joko ollenkaan, tai palvelu käyttää Instantoria
 • Lainanantaja siirtää lainaa heti tilille lainapäätöksen jälkeen palvelun aukioloaikoina
 • Palvelu tarjoaa lainaa ilman vakuuksia ja takaajia

%

Vakuudettomien lainojen määrän kasvu vuonna 2017 (lähde: Suomen Pankki)

Nopea laina netistä

 

Verkosta haettavat lainat ovat nopeita myös, koska ne voi hakea suoraan lainoja tarjoavan palvelun verkkosivuilta. Useimmat palvelut vastaanottavat hakemuksia, vaikka keskellä yötä – jotkut jopa käsittelevät hakemuksia 24/7! Yöllä tehty lainapäätös ei kuitenkaan siirrä lainaa heti tilille. Laista johtuen laina voidaan maksaa tilille vasta seuraavana aamuna. Lainan hakeminen on erittäin helppoa ja nopeaa. Hakemus löytyy suoraan painamalla “hae”-painiketta vertailussa valitun lainapalvelun kohdalla. Itse hakemuksen täyttämiseen tarvitaan verkkopankkitunnukset, sähköpostiosoite sekä puhelinnumero. Iso osa palveluista pyytää lisäksi liitteitä vahvistamaan annetut tulotiedot. Liitteeksi käy yleensä esimerkiksi muutaman edellisen kuukauden palkkakuitit. Jotkut lainantarjoajat ovat siirtyneet käyttämään liitteiden sijasta tai ohella Instantoria ja muita kolmansia osapuolia tulotietojen selvittämiseen.

 

Mikä on Instantor?

 

Pelkkä luottotietojen tarkistus ei vielä kerro paljoakaan lainanhakijasta lainantarjoajalle. Pelkkä maksuhäiriöiden puute ei anna mitään informaatiota hakijan takaisinmaksukyvystä tai kuukausituloista. Maksukyvyn tarkistaminen on myös lainanhakijan etu, koska silloin lainaa ei myönnetä ehdoilla, jotka ovat liian raskaat hakijalle. Instantor on kehitetty ratkaisemaan tätä ongelmaa, johon usein kulutusluottoja myönnettäessä törmätään. Lainahakemuksen yhteydessä voi kirjautua Instantorin palveluun verkkopankkitunnuksella ja antaa palvelulle luvan tarkistaa hakijan pankkitilien toimintaa viimeiseltä 12 kuukaudelta. Lainapalvelulle Instantor tiedottaa muutamassa minuutissa, mikä hakijan maksukyky on. Se kuitenkin tarkistaa vain tilin menot ja tulot, eikä jaa hakijan pankkitilin tietoja kenenkään kanssa, tai tallenna niitä mihinkään. Palvelu on täysin luotettava ja sen käyttäminen nopeuttaa huomattavasti lainahakemuksen tekoa. Jos kuitenkin Instantorin käyttö huolestuttaa, hyväksyvät lähes kaikki palvelut myös perinteisiä kuva- tai pdf-liitteitä.

 

Instantoria käyttäviä palveluja ovat esimerkiksi Bondora, Risicum ja Laina.fi. Löydät nämä lainat ylempää lainalaskuristamme.

Isossa lainalaskurissamme on yli 60 vakuudetonta lainaa

Nopea laina heti tilille

 

Lainan saaminen tilille mahdollisimman nopeasti edellyttää myös, että lainapalvelulla on tili samassa pankissa kuin lainanhakijalla. Tästä syystä onkin järkevää varmistaa, että laina maksetaan mahdollisimman nopeasti juuri oman pankin tilille. Useimmat lainat voidaan maksaa hakijan tilille heti palvelun aukioloaikoina, kun lainasopimus on sähköisesti allekirjoitettu. Rahat siirtyvät minuuteissa hakijan tilille, jos pankki on sama. Muissa tilisiirroissa voi kestää jopa 1-3 pankkipäivää. Danske Bankin, OP:n ja Nordean tileille laina yleensä siirtyy nopeiten, mutta asia kannattaa kuitenkin vielä tarkistaa lainapalvelun sivuilta tai asiakaspalvelusta.

 

Joustoluotto vs. pikavippi – kumpi on nopeampi?

 

Vaikka pikavippi nimensä puolesta kuulostaa automaattisesti joustoluottoa nopeammalta vaihtoehdolta, se ei välttämättä sitä ole. Kaikki vakuudettomat luotot pyrkivät tekemään lainatarjouksen mahdollisimman nopeasti ja maksamaan rahat heti tilille. Kulutusluottoja tarjoavat yritykset ovat saattaneet automatisoida alustavien lainatarjousten kirjoittamisen ja Instantoria käyttämällä palvelu nopeutuu entisestään. Toisaalta pienemmissä vipeissä ei tulotietoja välttämättä vahvisteta, joten pienen lainan hakeminen on nopeampaa kuin isomman. Joustoluotoissa ensimmäisen noston jälkeen voi tehdä itse juuri silloin, kun rahantarve iskee. Kun joustoluottopäätös on jo tehty etukäteen, voi olla mahdollista nostaa lainaa heti tilille 24h vuorokaudessa. Laki kieltää kulutusluottojen maksamisen 23-7 välisenä aikana, joten jos tietää tarvitsevansa lainaa joskus tämän ajan ulkopuolella, kannattaa lukea mistä saa lainaa 24h!

Näin haet uutta lainaa mobiililaitteella

 
 • Lainan hakuprosessi toimii samalla tavalla, käytit sitten älypuhelintasi, tablettiasi tai läppäriä
 • Laskurin käyttö on aina ilmaista – et koskaan maksa tästä lainavertailusta
 • Valitse ensin haluamasi lainasumma
 • Valitse sen jälkeen ikäsi
 • Valitse haluatko katsoa suosituimpia vai alimman koron lainoja
 • Kun olet klikannut haluamiasi painikkeita, lainat järjestyvät lainalaskurissa automaattisesti
 • Tiesitkö, että lainalaskurissamme on myös korottomia ja kuluttomia lainoja ensiasiakkaille?
 • Jos olet kiinnostunut 0% koron lainoista, valitse “Alin korko” -suodatin
 • Klikkaa “Hae” -painiketta kun olet valmis hakemaan lainaa. Saat usein päätöksen minuuteissa

Eikö sopivaa lainaa löytynyt?