Pikavippi 18v – mistä lainaa 18-vuotiaalle?

  Pelkkä täysi-ikäisyys ei usein riitä saamaan lainaa heti tilille. Tästä artikkelista selviää, mistä hakea joustoluotto tai pikavippi 18v ikärajalla. Lainalaskurimme käyttö on aina ilmaista. Tarkista vielä henkilökohtainen korkosi lainatarjouksestasi, ennen kuin nostat pikavipin käyttöösi.
 

Pikavippi 18v – lainaa 100 – 1 000 euroa

  Pikavippiä 100 – 1 000 euroa tarjoaa kaksi hyvämaineista lainapalvelua, Blue Finance ja Lainasto. Kummankin tarjoama laina on pikavippi pitkällä maksuajalla. Ne eivät juuri eroa toisistaan hinnoiltaan eivätkä laina-ajoiltaan, joten ne ovat molemmat varteenotettavia vaihtoehtoja, kun haluaa pientä lainaa heti tilille. Nordcreditin kautta on mahdollista saada lainaa 2000 – 3000 euroa.

Blue Finance

 

Blue Financen kautta oli aiemmin mahdollista saada kuluton ja koroton pikavippi 18v ikärajalla. Blue Finance tarjoaa nykyisellään ainoastaan yli 18-vuotiaille joustoluottoa, jota voi nostaa 100 – 5000 euroa. Vuodesta 2019 pikavippilain muutoksen jälkeen Blue Finance ei enää myönnä kertalainoja. Kyseessä oli nopea laina, jonka todellinen vuosikorko oli 0%. Ilmainen pikavippi ei siis ainakaan toistaiseksi ole enää saatavilla. Korkokaton ansiosta kuitenkin nimelliskorko on enintään 20 %.

Bondora

  Bondora tarjoaa pikalainaa 500 – 10 000 euroa. Vipin laina-aika on 3-60 kuukautta ja nimelliskorko on alk. 9 %. Bondoran pikavippi on muiden kulutusluottojen tavoin vakuudeton laina. 18 vuotta täyttäneet, Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt voivat hakea Bondorasta lainaa tavalliseen tapaan kirjautumalla palveluun joko verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmennetta käyttäen. Varmistathan, että sinulla on vakituiset tulot eikä maksuhäiriömerkintöjä.

VertaaLainoja.fi

  Jos meidän lainalaskurimme ei riitä lainojen vertailuun, kannattaa lainat kilpailuttaa VertaaLainoja-palvelun avulla. Palvelu etsii 25 lainantarjoajan joukosta parhaat mahdolliset lainatarjoukset 18-vuotiaalle, joista sitten voi valita itselleen sopivimman. Tai olla valitsematta, sillä hakemuksen täyttäminen ei vielä sido mihinkään!

%

Vakuudettomien lainojen määrän kasvu vuonna 2017 (lähde: Suomen Pankki)

Pikavippi 18v ikärajalla

  Useimmat palvelut tarjoavat lainaa ilman vakuuksia vain yli 20-vuotiaille. Rahantarve voi kuitenkin yllättää, vaikka ei olisikaan täyttänyt vielä 20 vuotta. Lainoja saadakseen täytyy luottotietojen olla kunnossa ja asuinpaikan oltava vakituisesti Suomessa. Osa palveluista pyytää myös todisteita säännöllisistä tuloista, jotta maksuvalmius voidaan todeta. Tämä kuitenkin onnistuu sähköisesti, joten se ei hidasta lainaprosessia. Vaikka palvelun kautta voisikin hakea lainaa 18-vuotiaalle, ei se silti tarkoita, että lainaa tullaan myöntämään. Kaikki lainapalvelut ottavat huomioon myös muita tekijöitä lainapäätöstä tehdessään. Jos olet vähintään 20-vuotias, siirry tästä isoon lainalaskuriimme.
Osa palveluista pyytää myös todisteita säännöllisistä tuloista, jotta maksuvalmius voidaan todeta. Tämä kuitenkin onnistuu sähköisesti, joten se ei hidasta lainaprosessia.

Lainapalvelua valitessa on tärkeää ottaa huomioon lainan lopulliset kustannukset. Laina tai pikavippi pitkällä maksuajalla on aina kalliimpi kuin lyhytaikainen laina. Jos lainalla on kiire, kannattaa myös vilkaista, minkä palvelun kautta saa lainaa heti tilille omaan pankkiinsa.

 

Mihin pikavippi soveltuu

 

Kaikki EdullisinLaina.comin esittelemät lainat ovat nopeita ja helppoja hakea. Oli kyseessä sitten pikavippi, kulutusluotto tai joustoluotto, on ennen hakemuksen lähetystä varmistuttava siitä, että maksukyky on kunnossa. Lainaa ei tulisi käyttää toisen vipin pois maksamiseen, ellei kyseessä ole lainojen yhdistäminen. Jos yhdistät monta pientä lainaa yhdeksi lainaksi, saatat säästää rahaa, sillä maksat kuluja vain yhdestä lainasta, et useammasta kerrallaan. Myös yksi eräpäivä on helpompi muistaa kuin monta eräpäivää, jotka on ripoteltu koko kuukauden ajalle.

 

Laina tai pikavippi pitkällä maksuajalla on aina kalliimpi kuin lyhytaikainen laina. Jos lainalla on kiire, kannattaa myös vilkaista, minkä palvelun kautta saa lainaa heti tilille omaan pankkiinsa.

Alla olevasta lainalaskurista löydät pikavippejä 18v ikärajalla

Lisätietoja 18v ikärajan lainoista

Yllä on listattuna palvelut, joista on mahdollista saada lainaa 18-vuotiaalle. Lainapaikat on eritelty sen mukaan, onko kyseessä pikavippi, kulutusluotto vai joustoluotto.

Kenelle?

  • Olet vähintään 20-vuotias
  • Asut Suomessa
  • Sinulla on säännölliset tulot
  • Luottotietosi ovat kunnossa
  • Sinulla on verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne

Kulutusluotto 18v – lainaa 1 000 – 10 000 euroa

 Myös isompien kulutusluottojen hakeminen voi olla vaikeaa 18-vuotiaalle. Lainapalveluissa lähes poikkeuksetta vaaditaan vähintään 20 vuoden ikää, jos haluaa lainaa 1000 euroa tai enemmän.

Joustoluotto 18v – lainaa 2 000 euroa

Joustoluotot ovat yleistyneet paljon viime vuosina. Niiden valttikorttina on ehdottomasti se, että limiitin sisällä voi itse päättää, paljonko haluaa kerralla lainaa nostaa. Pelkkä joustoluoton hankkiminen ei siis kerrytä korkoa. Itse joustoluoton nostamisesta lähtee yleensä tietty prosenttimäärä nostoprovisiota. Joustoluottojen todellinen vuosikorko on yleensä kertalainoja korkeampi. Koska laina-aika on kuitenkin lyhyempi, ei lopulliset kustannukset ole välttämättä sen kalliimpia. Kun päätöksen joustoluotosta on kerran saanut, ei uutta hakemusta tarvitse lähettää, jos lisärahoituksen tarve ilmenee.