Rahalaitos

Yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia

Monta tarjousta kerralla

Yhdellä hakemuksella kilpailutat monta lainaa.

Yli 20 vaihtoehtoa

Sen sijaan että täytät hakemukset erikseen, kilpailutat 20 luottoa kerralla.

60 000€ asti

Jopa 60 000 euroa lainaa ilman vakuuksia tai takaajia.

Rahalaitos kokemuksia

Rahalaitos on lainojen vertailupalvelu, joka toimii yhteistyössä yli 20 luotettavan lainapalvelun kanssa etsien sinulle kaikkein edullisimman lainan. Rahalaitos välittää vakuudettomia lainoja jopa 70 000 euroon asti. Lue kokemuksia Rahalaitos.fi:stä ennen lainan hakemista ja tiedät, millaisesta palvelusta on kyse.

Rahalaitos ei itse siis tarjoa lainaa, vaan se kilpailuttaa lainantarjoajat puolestasi. Sen sijaan siis, että sinun pitäisi hakea jokaiselta palvelulta lainaa erikseen, Rahalaitos tekee tämän työn puolestasi. Voit siis saada useita lainatarjouksia jopa saman päivän aikana. Haettavat lainat ovat vakuudettomia lainoja, joten et tarvitse henkilötakaajia tai omaisuusvakuuksia niiden saamiseen. Tämä tekee lainan saamisesta nopeampaa ja helpompaa kuin pankkien kulutusluottoja hakiessa.

Rahalaitoksen yhteistyökumppanit ovat luotettavia ja hyvämaineisia yrityksiä, eli Rahalaitos on selkeästi panostanut lainantarjoajien laadukkuuteen (mm. Bigbank, KomplettBank ja Fellow Finance). Palvelun omistaa Eone Oy, joka on toiminut jo vuodesta 2001 asti. Tällä yrityksellä on arvostettu AAA-luottolukitus, jonka saaminen on Suomessa ei ole mitenkään helppoa.

Rahalaitos lainavertailu

Rahalaitoksen kautta voit hakea yhdellä hakemuksella lainaa yli 20 lainapaikasta. Tämä hakemuksen täyttäminen ei siis sido sinua mihinkään, eikä maksa sinulle mitään. Voit hakea lainaa 500 – 70 000 euroa sadan euron tarkkuudella. Voit myös itse valita toivomasi laina-ajan 1-15 vuoden väliltä. Rahalaitoksen kautta voit vertailla lainoja myös yhteishakijan kanssa. Tässä tapauksessa lainan hinta on usein halvempi ja ehdot paremmat. Lainojen kilpailuttamisessa lähetät siis Rahalaitoksen kautta yhden hakemuksen ja saat siihen jopa saman päivän aikana useita lainatarjouksia. Näistä voi valita sen, joka tarjoaa sinulle parhaat ehdot.

Rahalaitos asiakaspalvelu

Rahalaitokseen saa yhteyden yhteydenottolomakkeella, joka löytyy joka sivun oikeasta reunasta. Yhteydenotosta on siis tehty erittäin helppoa. Voit tietenkin myös soittaa tai lähettää sähköpostia Rahalaitokselle. Asiakaspalvelu on avoinna maanantaista torstaihin klo 09:30 – 16:30 ja perjantaisin 09:30 – 15:00.

Rahalaitoksen lainat

Voit kilpailuttaa tai yhdistää lainasi yhdellä hakemuksella. Kerralla tavoitat 24 lainantarjoajaa. Lainaa jopa 70 000 euroa.

Eikö sopivaa lainaa löytynyt?

Isossa lainalaskurissamme on yli 60 vakuudetonta lainaa