Suomilimiitti

Ei vuosimaksua tai muita kiinteitä kustannuksia – maksat siis ainoastaan luoton käytöstä.

2 kk ilman korkoa

Uudet asiakkaat saavat jopa 60 vuorokautta korotonta lainaa.

Ei nostokuluja

Ensilainan nostaja saa luoton ilman nostokuluja.

Suomalainen

Kotimainen ja turvallinen lainapalvelu.

Suomilimiitti kokemuksia

Kuluton ja koroton ensilaina ilman vakuuksia, Matti Nykänen palvelun maskottina ja luottoa jopa 2 000 euroa. Lue Suomilimiitti kokemuksia, jossa käymme läpi lisää lainan ehtoja, eri lainatuotteita sekä sitä, onko Suomilimiitti luotettava palvelu.

Suomilimiitti tarjoaa luottoa joustoluottona. Joustoluotto tarkoittaa sitä, että hyväksytyllä lainahakemuksella saat luottolimiitin, jonka puitteissa voit nostaa lainaa, maksaa sitä takaisin ja nostaa lainaa uudelleen. Suomilimiitti on nimensä mukaisesti suomalainen lainantarjoaja, jonka omistaa suomalainen, pitkäikäinen J.W.-Yhtiöt Oy. Lainan hakeminen tämän yrityksen kautta on siis täysin turvallista.

Suomilimiitin lainat

Suomilimiitin kautta tehty ensimmäinen lainan nosto on kuluton ja koroton laina. Sinulla on siis mahdollisuus nostaa jopa 2 000 euroa ilman korkoa ja nostokuluja, kun maksat seuraavan kuukauden loppuun mennessä.

Suomilimiitti Joustoluotto

Vakuudeton joustoluotto ei siis vaadi minkäänlaisia vakuuksia tai takaajia. Joustoluottoa voit saada enintään 2 000 euron luottorajalla. Tätä luottoa voit sitten nostaa juuri silloin, kun sitä tarvitset – vähintään 10 euron erissä. Kun teet luotoltasi noston ja maksat sen takaisin, on se jälleen osana limiittiä ja uudelleen nostettavissa silloin, kun sitä tarvitset.

Suomilimiitin kautta tehty ensimmäinen lainan nosto on kuluton ja koroton laina. Sinulla on siis mahdollisuus nostaa jopa 2 000 euroa ilman korkoa ja nostokuluja, kun maksat seuraavan kuukauden loppuun mennessä.

Suomilimiitti Pikavippi

Suomilimiitin joustoluottoa voi käyttää perinteisen pikavipin tavoin. Voit tehdä pieniä nostoja silloin, kun sinulla on niille tarvetta ja maksaa takaisin hyvinkin nopealla aikataululla. Jos siis tarvitset vain pienen lainan, joka maksetaan takaisin seuraavan kuun aikana, voit käyttää siihen Suomilimiitin joustoluottoa. Myös tällöin ensimmäinen laina on koroton ja kuluton.

Suomilimiitti: lainan ehdot

Lainalimiitti korkeintaan 2 000 euroa

  • Jopa 60 vuorokautta korotonta maksuaikaa uusille asiakkaille
  • Todellinen vuosikorko on 163,98 % seuraavalla esimerkkiluotolla: 800 euron luotto 12 kk maksuajalla
  • Nostoprovisio 15 %
  • Lainan voi maksaa kerralla tai osissa, jolloin minimilyhennys on 12,5 % saldosta, kuitenkin vähintään 50 €
  • Luoton miniminosto 10 €

Suomilimiitti asiakaspalvelu

Suomilimiitti ei valitettavasti tarjoa live chat -mahdollisuutta. Tämä tarkoittaa siis sitä, että pikaista apua tarvitsevat kysymykset tulee suunnata puhelinasiakaspalveluun tai sähköpostiin. Asiakaspalvelu on auki viikon jokaisena päivänä klo 8:00 – 22:00, joten apua on tarjolla samaan aikaan, kun Suomilimiitti käsittelee lainahakemuksia.

Eikö sopivaa lainaa löytynyt?

Isossa lainalaskurissamme on yli 60 vakuudetonta lainaa