Onko haussa uusi pikavippi? Vuonna 2019 uusia lainapalveluja ei enää aukene samaan malliin kuin ennen pikavippien tiukkaa säätelyä. Tälle sivulle kokoamme ne lainapalvelut, jotka ovat avautuneet vasta viime aikoina. Jos haussa on uusi pikavippi heti, teemme parhaamme sen löytämiseen. Uudet kulutusluotot noudattavat tiukentuneita korkolakeja, eli niitä on mahdollista saada aiempaa matammalla korolla. Uudet lait eivät valitettavasti ulottuneet vanhoihin vippeihin, vaan jo myönnetyt lainat on edelleen maksettava vanhojen ehtojen mukaisesti.

 

 • Lainaa 1 000 – 6 000 €
 • Laina-aika 24 – 60 kk
 • Takaajalaina
 • Nimelliskorko 20 %
 • Todellinen vuosikorko max. 26,3 %

Uusi pikavippi avattu 2019!

Vuoden 2019 mielenkiintoisin uusi lainapalvelu on ehdottomasti Tando. Tando Laina toimii täysin päinvastoin kuin useimmat EdullisinLaina.comin suosittelemat luotot. Kyseessä on nimittäin lainaa takaajalla. Tämä tarkoittaa siis käytännössä sitä, että voidaksesi saada lainaa Tandolta, on sinulla oltava joku sukulainen tai ystävä, joka voi henkilökohtaisesti taata sen, että laina tulee maksettua. Näin toimivat yleisimmin pankeista haettavat kulutusluotot, mutta Tando pystyy tarjoamaan lainaa nopeasti ja kilpailukykyisillä koroilla. Pankeilta on lisäksi hankala saada lainaa, jos menneisyydessä on tullut töppäiltyä raha-asioiden kanssa. Tandokaan ei toki myönnä lainaa kenelle tahansa, mutta maksuhäiriömerkinnät eivät ole este lainan hakemiselle. 

 

Miten haen lainaa Tandon kautta?

Tandon kautta lainan hakeminen on hieman erilaista kuin muilta lainapalveluilta. Tämä johtuu siitä, että Tando Laina on takaajalaina, eli sinun on löydettävä ensimmäisenä henkilötakaaja, joka luottaa sinuun täysin. Jos nimittäin jostain syystä laina erääntyy maksettavaksi, voidaan se periä sijastasi suoraan takaajalta. Ensin hakija lähettää lainahakemuksen Tandolle, jonka jälkeen se joko hyväksytään tai hylätään. Hyväksytyn lainanhakijan tulee olla 21-80-vuotias henkilö, joka asuu vakituisesti Suomessa. Lisäksi tietenkin vaaditaan, että lainan takaisinmaksuerät eivät kuormita liikaa henkilökohtaista taloutta.

Takaajaksi voidaan hyväksyä henkilö, joka asuu Suomessa, on 21-80-vuotias ja jolla on moitteettomat luottotiedot. Yleisesti ottaen takaaja, jolla on säännölliset tulot ja oma asunto, on todennäköisemmin hyväksytty. Takaaja rekisteröityy myös Tandon palveluun ja hyväksytty laina maksetaan takaajan tilille. 

Tando Laina takaajalaina

Jopa 6 000 € lainaa ilman luottotietoja takaajan kanssa

Kenelle?

 • Olet vähintään 20-vuotias
 • Asut Suomessa
 • Sinulla on säännölliset tulot
 • Luottotietosi ovat kunnossa
 • Sinulla on verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne

Vertaa lainoja 2019 – yhden kuukauden korot ilmaiseksi!

Uusi lainapalvelu nimeltään Sortter kilpailuttaa lainat puolestasi. Jos siis haluat saman tien monta lainatarjousta yhdellä hakemuksella, voi Sortter auttaa. Sortterin kautta lainahakemus menee yhteensä 20 pankille ja muulle rahoituslaitokselle, jolloin hakemuksia ei tarvitse lähetellä yksitellen. Lainojen korot ovat kuitenkin aina henkilökohtaisia, joten vertailupalvelun käyttäminen  mahdollistaa sen, että saat usean henkilökohtaisen lainatarjouksen kerralla. 

Jos Sortter onnistuu löytämään sinulle mieluisesi lainan, voit saada lainan korot ilmaiseksi yhdeltä kuukaudelta. Tämä tarkoittaa siis sitä, että Sortter maksaa puolestasi 12. kuukauden korot, jos ensimmäiset 11 kuukautta lainaa on maksettu takaisin maksusuunnitelman mukaisesti. 

 

 

Vertaa lainat Sortterilla

Kilpailuta 20 lainan tarjoajaa yhdellä hakemuksella

Uusi pikavippi avattu!

 

2017 avautui uusi palvelu, josta on mahdollista hakea luottoa 100 – 4000 euron luottorajalla. Uusi lainapalvelu joka on avattu hetki sitten, tarjoaa myös kulutonta lainaa uusille asiakkailleen. Luoton ensimmäinen nosto on täysin koroton laina, kun se maksetaan takaisin 30 päivän eräpäivään mennessä. Ensinoston yläraja on 2 000 euroa, mikä tekee siitä yhden markkinoiden suurimmista kuluttomista ensinostoista!

Lainaa 2000 € ilman korkoja tai kuluja 30 päivän maksuajalla

Uusi lainapalvelu avattu 2017 – lainaa 2000 euroa ilman korkoa!

 

Uusi lainapalvelu on avattu erittäin hyvillä ehdoilla! Kesällä 2017 aloittanut Rahapalvelu on uusin tulokas pikalainamarkkinoille. Rahapalvelu tarjoaa vakuudetonta lainaa 100 – 4000 euron luottorajalla. Joustoluoton hakeminen on helppoa ja nopeaa. Hakemuksen voi täyttää suoraan palvelun sivuilla, eikä siihen mene montaa minuuttia. Lainapäätöksen saa saman tien ja lainaa heti tilille. Sekä luoton avaus- että kuukausittainen tilinhoitomaksu ovat 0€. Uuden lainapalvelun ensimmäinen nosto 2 000 euroon asti on lainaa ilman korkoa ja kuluja 30 päivän maksuajalla! Jos luottorajaa haluaa myöhemmin nostaa, voi ensimmäisen noston jälleen tehdä ilman korkoa ja kuluja. Seuraavista nostoista peritään 6,95% nostopalkkio.

Laina maksetaan Rahapalvelun aukioloaikoina tilille jopa 15 minuutissa kello 08-22!

Uusi joustoluotto avuksi arjen pyörittämiseen

 

Joustoluotto on nykyään hyvin yleinen tapa tuoda lisää liikkuvuutta lompakkoon. Kerran haettu joustoluotto on jatkuva luotto, jonka luottolimiitin puitteissa voi nostaa lainaa heti tilille, kun tarve tulee. Uutta hakemusta ei tarvitse tehdä, vaan nostoja voi hallinnoida itse. Vakuudeton laina maksetaan Rahapalvelun aukioloaikoina tilille jopa 15 minuutissa! Tällä tavoin joustoluotto on kuin pikavippi, jonka voi itse siirtää tililleen, kun vipille on tarvetta. Joustoluotolle saa 1-36 kuukautta maksuaikaa, eli myös takaisinmaksu on joustavaa. Kun ensimmäisen noston maksaa takaisin 30 päivän kuluessa, on laina koroton. Nimelliskorko seuraaville luotoille on 40,56% – 95,4%.

 • 19 vuotta täyttäneille
 • Suomalainen henkilötunnus
 • Vakituinen osoite Suomessa
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä

Uusi lainapalvelu avattu 2017: kenelle Rahapalvelun joustoluotto sopii?

 

Saadakseen Rahapalvelun kautta joustoluottoa, on hakijan oltava vähintään 19-vuotias henkilö, jolla on suomalainen henkilötunnus ja vakituinen osoite Suomessa. Rahapalvelun kautta ei ole mahdollista saada lainaa, mikäli hakijalla on maksuhäiriömerkintöjä. Rahapalvelun tarjoaa Credit24. Credit24:n vanhat asiakkaat ohjataan suoraan Credit24:n lainapalveluun Rahapalvelun sijasta. Credit24:n vanhoilla asiakkailla ei täten ole oikeutta Rahapalvelun ilmaiseen nostoon.

Rahapalvelun joustoluotto

Ensilaina 0% korolla ja 0€ kuluilla kuukauden maksuajalla

6 syytä valita Rahapalvelun joustoluotto

1. Ensimmäinen laina ilman korkoa

Kun ensinosto maksetaan ensimmäiseen eräpäivään mennessä ja laina on kooltaan maksimissaan 2 000 euroa, on laina koroton.

2. Rahaa heti tilille

Hakemuksen täyttäminen on nopeaa ja luottosopimuksen tekemisen jälkeen rahat ovat tilillä jopa 15 minuutissa.

3. Selkeä hinnoittelu

Ei avausmaksuja, eikä kuukausimaksuja. Korkoa maksetaan vain nostetulta osalta ja nostopalkkio on yksi markkinoiden pienimmistä.

4. Luotettava lainayritysys

Vaikka kyseessä onkin uusi joustoluotto, on palvelun tarjoaja pitkään alalla toiminut IPF Digital Finland Oy. Uusi pikalaina on avattu tunnetun lainayrityksen toimesta.

5. Vakuudeton laina

Rahapalvelun joustoluotto on aina vakuudeton laina, joten pantatusta omaisuudesta ei tarvitse huolehtia. Luottoa nostetaan ilman uutta hakemus sen verran kuin tarvitsee. Joustava laina-aika helpottaa kuukausierien budjetointia.

6. Ei henkilötakaajia

Rahapalvelun joustoluotto on vakuudeton laina, jonka saamiseksi ei tarvita takaajia.

Uusi pikavippi avattu – lainaa heti tilille Bank Norwegianilta tai Komplett Bankilta

 

Lähiaikoina on avautunut lisäksi muutama muu uusi lainapalvelu. Lainaa tarjoavien yritysten toimintaa valvotaan ja säädetään tarkasti turvallisuus- ja eettisyyssyistä, joten uusia lainapalveluita ei enää aukene samoin, kuin ennen pikavippien lakimuutosta. Uudet toimijat ovatkin yleenä jo valmiiksi vakavaraisia tai jonkin toisen yrityksen sivuliikkeitä.

Komplett Bank

 

Komplett Bank on norjalainen pankki, joka on toiminut Suomessa vuoden 2017 alusta lähtien. Komplett Bankin joustoluottoa voi hakea jopa 50 000 euron luottolimiitillä. Palvelun takaisinmaksupolitiikka on markkinoiden joustavin, sillä luotolle ei ole määritelty erillistä maksuaikataulua. Lainaa voi siis maksaa takaisin juuri haluamissaan erissä silloin, kun se itse sopii. Kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että joka kuukausi maksetaan kumminkin korkoa ja kuluja, ja pidempi laina-aika tarkoittaa aina korkeampia lainan kustannuksia. Bank Norwegianin tavoin Komplett Bankin lainojen saanti edellyttää vähintään 23 vuoden ikää. Jos haluat tutustua tarkemmin Komplett Bankin vakuudettomaan lainaan, klikkaa Komplett Bankin kuvaa.

Käyttöraha.fi

 

Käyttöraha.fi aloitti toimintansa vuonna 2017. Palvelun kautta on mahdollista saada joustoluottoa jopa 50 000 euroon asti. Palvelun tarjoaa Komplett Bank, joten luoton ehdot ovat hyvin samankaltaiset. Käyttörahan luottoa voi maksaa takaisin valitsemassaan aikataulussa ja lyhennysvapaita kuukausia voi pitää juuri silloin, kun itse haluaa. Lyhennysvapailta kuukausilta maksetaan ainoastaan korkoa ja 5€ tilinhoitopalkkiota. Käyttörahaa saadakseen tulee hakijalla olla säännölliset tulot sekä vähintään 23 vuoden ikä.

Lainalaskurissamme lisää pikavippejä

 

Laskurimme käyttö on aina ilmaista

Näin haet uutta lainaa mobiililaitteella

 

 • Lainan hakuprosessi toimii samalla tavalla, käytit sitten älypuhelintasi, tablettiasi tai läppäriä
 • Laskurin käyttö on aina ilmaista – et koskaan maksa tästä lainavertailusta
 • Valitse ensin haluamasi lainasumma
 • Valitse sen jälkeen ikäsi
 • Valitse haluatko katsoa suosituimpia vai alimman koron lainoja
 • Kun olet klikannut haluamiasi painikkeita, lainat järjestyvät lainalaskurissa automaattisesti
 • Tiesitkö, että lainalaskurissamme on myös korottomia ja kuluttomia lainoja ensiasiakkaille?
 • Jos olet kiinnostunut 0% koron lainoista, valitse “Alin korko” -suodatin
 • Klikkaa “Hae” -painiketta kun olet valmis hakemaan lainaa. Saat usein päätöksen minuuteissa

%

Vakuudettomien lainojen määrän kasvu vuonna 2017 (lähde: Suomen Pankki)

Miljardia euroa: vakuudettomien kulutusluottojen yhteissumma viimeisen vuoden aikana (lähde: Suomen Pankki)

Eikö sopivaa lainaa löytynyt?

Isossa lainalaskurissamme on yli 60 vakuudetonta lainaa