Uusi pikavippi avattu!

 

2017 avautui uusi palvelu, josta on mahdollista hakea luottoa 100 – 4000 euron luottorajalla. Uusi lainapalvelu joka on avattu hetki sitten, tarjoaa myös kulutonta lainaa uusille asiakkailleen. Luoton ensimmäinen nosto on täysin koroton laina, kun se maksetaan takaisin 30 päivän eräpäivään mennessä. Ensinoston yläraja on 2 000 euroa, mikä tekee siitä yhden markkinoiden suurimmista kuluttomista ensinostoista!

Lainaa 2000 € ilman korkoja tai kuluja 30 päivän maksuajalla

Uusi lainapalvelu avattu 2017 – lainaa 2000 euroa ilman korkoa!

 

Uusi lainapalvelu on avattu erittäin hyvillä ehdoilla! Kesällä 2017 aloittanut Rahapalvelu on uusin tulokas pikalainamarkkinoille. Rahapalvelu tarjoaa vakuudetonta lainaa 100 – 4000 euron luottorajalla. Joustoluoton hakeminen on helppoa ja nopeaa. Hakemuksen voi täyttää suoraan palvelun sivuilla, eikä siihen mene montaa minuuttia. Lainapäätöksen saa saman tien ja lainaa heti tilille. Sekä luoton avaus- että kuukausittainen tilinhoitomaksu ovat 0€. Uuden lainapalvelun ensimmäinen nosto 2 000 euroon asti on lainaa ilman korkoa ja kuluja 30 päivän maksuajalla! Jos luottorajaa haluaa myöhemmin nostaa, voi ensimmäisen noston jälleen tehdä ilman korkoa ja kuluja. Seuraavista nostoista peritään 6,95% nostopalkkio.

Laina maksetaan Rahapalvelun aukioloaikoina tilille jopa 15 minuutissa kello 08-22!

Uusi joustoluotto avuksi arjen pyörittämiseen

 

Joustoluotto on nykyään hyvin yleinen tapa tuoda lisää liikkuvuutta lompakkoon. Kerran haettu joustoluotto on jatkuva luotto, jonka luottolimiitin puitteissa voi nostaa lainaa heti tilille, kun tarve tulee. Uutta hakemusta ei tarvitse tehdä, vaan nostoja voi hallinnoida itse. Vakuudeton laina maksetaan Rahapalvelun aukioloaikoina tilille jopa 15 minuutissa! Tällä tavoin joustoluotto on kuin pikavippi, jonka voi itse siirtää tililleen, kun vipille on tarvetta. Joustoluotolle saa 1-36 kuukautta maksuaikaa, eli myös takaisinmaksu on joustavaa. Kun ensimmäisen noston maksaa takaisin 30 päivän kuluessa, on laina koroton. Nimelliskorko seuraaville luotoille on 40,56% – 95,4%.

 • 19 vuotta täyttäneille
 • Suomlainen henkilötunnus
 • Vakituinen osoite Suomessa
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä

Uusi lainapalvelu avattu 2017: kenelle Rahapalvelun joustoluotto sopii?

 

Saadakseen Rahapalvelun kautta joustoluottoa, on hakijan oltava vähintään 19-vuotias henkilö, jolla on suomalainen henkilötunnus ja vakituinen osoite Suomessa. Rahapalvelun kautta ei ole mahdollista saada lainaa, mikäli hakijalla on maksuhäiriömerkintöjä. Rahapalvelun tarjoaa Credit24. Credit24:n vanhat asiakkaat ohjataan suoraan Credit24:n lainapalveluun Rahapalvelun sijasta. Credit24:n vanhoilla asiakkailla ei täten ole oikeutta Rahapalvelun ilmaiseen nostoon.

Rahapalvelun joustoluotto

Ensilaina 0% korolla ja 0€ kuluilla kuukauden maksuajalla

6 syytä valita Rahapalvelun joustoluotto

1. Ensimmäinen laina ilman korkoa

Kun ensinosto maksetaan ensimmäiseen eräpäivään mennessä ja laina on kooltaan maksimissaan 2 000 euroa, on laina koroton.

2. Rahaa heti tilille

Hakemuksen täyttäminen on nopeaa ja luottosopimuksen tekemisen jälkeen rahat ovat tilillä jopa 15 minuutissa.

3. Selkeä hinnoittelu

Ei avausmaksuja, eikä kuukausimaksuja. Korkoa maksetaan vain nostetulta osalta ja nostopalkkio on yksi markkinoiden pienimmistä.

4. Luotettava lainayritysys

Vaikka kyseessä onkin uusi joustoluotto, on palvelun tarjoaja pitkään alalla toiminut IPF Digital Finland Oy. Uusi pikalaina on avattu tunnetun lainayrityksen toimesta.

5. Vakuudeton laina

Rahapalvelun joustoluotto on aina vakuudeton laina, joten pantatusta omaisuudesta ei tarvitse huolehtia. Luottoa nostetaan ilman uutta hakemus sen verran kuin tarvitsee. Joustava laina-aika helpottaa kuukausierien budjetointia.

6. Ei henkilötakaajia

Rahapalvelun joustoluotto on vakuudeton laina, jonka saamiseksi ei tarvita takaajia.

Uusi pikavippi avattu – lainaa heti tilille Bank Norwegianilta tai Komplett Bankilta

 

Lähiaikoina on avautunut lisäksi muutama muu uusi lainapalvelu. Lainaa tarjoavien yritysten toimintaa valvotaan ja säädetään tarkasti turvallisuus- ja eettisyyssyistä, joten uusia lainapalveluita ei enää aukene samoin, kuin ennen pikavippien lakimuutosta. Uudet toimijat ovatkin yleenä jo valmiiksi vakavaraisia tai jonkin toisen yrityksen sivuliikkeitä.

Bank Norwegian

Norwegian-lentoyhtiö on jo useimmille suomalaisille tuttu nimi. Samaan konserniin kuuluva Bank Norwegian rantautui Suomeen vuoden 2015 lopulla. Bank Norwegianin kautta on mahdollista saada kulutusluottoa 1 000 – 50 000 euroa. Hakijan on oltava vähintään 23-vuotias ja asuttava vakituisesti Suomessa. Kuten muutkin vastuulliset lainapalvelut, Bank Norwegian ei myönnä lainoja henkilölle, jolla on maksuhäiriömerkintöjä. Kulutusluottojen lisäksi Bank Norwegianin tuotteisiin kuuluu myös talletustili ja Norwegian-luottokortti. Luottokortilla on useita rahanarvoisia etuja, varsinkin paljon matkustaville. Bank Norwegianin luoton löydät kun klikkaat Bank Norwegianin kuvaa.

Komplett Bank

 

Komplett Bank on norjalainen pankki, joka on toiminut Suomessa vuoden 2017 alusta lähtien. Komplett Bankin joustoluottoa voi hakea jopa 50 000 euron luottolimiitillä. Palvelun takaisinmaksupolitiikka on markkinoiden joustavin, sillä luotolle ei ole määritelty erillistä maksuaikataulua. Lainaa voi siis maksaa takaisin juuri haluamissaan erissä silloin, kun se itse sopii. Kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että joka kuukausi maksetaan kumminkin korkoa ja kuluja, ja pidempi laina-aika tarkoittaa aina korkeampia lainan kustannuksia. Bank Norwegianin tavoin Komplett Bankin lainojen saanti edellyttää vähintään 23 vuoden ikää. Jos haluat tutustua tarkemmin Komplett Bankin vakuudettomaan lainaan, klikkaa Komplett Bankin kuvaa.

Käyttöraha.fi

 

Käyttöraha.fi aloitti toimintansa vuonna 2017. Palvelun kautta on mahdollista saada joustoluottoa jopa 50 000 euroon asti. Palvelun tarjoaa Komplett Bank, joten luoton ehdot ovat hyvin samankaltaiset. Käyttörahan luottoa voi maksaa takaisin valitsemassaan aikataulussa ja lyhennysvapaita kuukausia voi pitää juuri silloin, kun itse haluaa. Lyhennysvapailta kuukausilta maksetaan ainoastaan korkoa ja 5€ tilinhoitopalkkiota. Käyttörahaa saadakseen tulee hakijalla olla säännölliset tulot sekä vähintään 23 vuoden ikä.

Lainalaskurissamme lisää pikavippejä

 

Laskurimme käyttö on aina ilmaista

Näin haet uutta lainaa mobiililaitteella

 

 • Lainan hakuprosessi toimii samalla tavalla, käytit sitten älypuhelintasi, tablettiasi tai läppäriä
 • Laskurin käyttö on aina ilmaista – et koskaan maksa tästä lainavertailusta
 • Valitse ensin haluamasi lainasumma
 • Valitse sen jälkeen ikäsi
 • Valitse haluatko katsoa suosituimpia vai alimman koron lainoja
 • Kun olet klikannut haluamiasi painikkeita, lainat järjestyvät lainalaskurissa automaattisesti
 • Tiesitkö, että lainalaskurissamme on myös korottomia ja kuluttomia lainoja ensiasiakkaille?
 • Jos olet kiinnostunut 0% koron lainoista, valitse “Alin korko” -suodatin
 • Klikkaa “Hae” -painiketta kun olet valmis hakemaan lainaa. Saat usein päätöksen minuuteissa

%

Vakuudettomien lainojen määrän kasvu vuonna 2017 (lähde: Suomen Pankki)

Miljardia euroa: vakuudettomien kulutusluottojen yhteissumma viimeisen vuoden aikana (lähde: Suomen Pankki)

Eikö sopivaa lainaa löytynyt?

Isossa lainalaskurissamme on yli 60 vakuudetonta lainaa