Vakuudeton laina

Vakuudeton laina on tyypillinen netistä haettava lainatyyppi. Vakuudetonta lainaa myöntävät yleensä erilaiset rahoitusyritykset ja pohjoismaiset pankit. Alta löydät Suomen suurimman lainalaskurin.  Jos etsit tällä hetkellä vakuudetonta lainaa, listaamme alle mitä sinun on hyvä tietää nopeasti netistä haettavasta luotosta. Lainalaskurimme käyttö on aina ilmaista.

 

  • Alla olevasta lainalaskurista löydät itsellesi parhaiten sopivan, vakuudettoman lainan
  • Tämän tyyppistä luottoa varten hakijan ei tarvitse tarjota takaajia tai vakuuksia
  • Vakuudetonta lainaa voi saada jos on yli 18-vuotias
  • Kaikki vakuudetonta luottoa tarjoavat yritykset eivät kuitenkaan myönnä luottoa näin nuorille – ikäraja vaihtelee usein 18-25 välillä
  • Luottoa ei yleensä myönnetä niille lainanhakijoille, joilla on merkintä luottotiedoissaan
Lainalaskurimme käyttö on aina ilmaista.

Edullisin laina lainalaskurista: yli 60 vakuudetonta lainaa

Laskurin käyttö on aina ilmaista

Vakuudeton laina kannattaa vertailla

Etsiessäsi vakuudetonta lainaa netistä, vertailu kannattaa. Yltä löytyvästä lainalaskurista voit löytää itsellesi sopivan luoton klikkailemalla painikkeita. Haluatko tarkastella Suomen suosituimpia lainoja vai esimerkiksi yli 30 000 euron lainoja? Ikäsi vaikuttaa hakutulokseen, joten kannattaa valita ikäsi lainalaskurista ennen tulosten tarkastelua.

Lainalaskurimme käyttö on aina ilmaista.

Kuinka paljon vakuudetonta lainaa voin saada?

Se, kuinka paljon vakuudetonta lainaa voi saada, riippuu esimerkiksi tuloistasi. Vakuudetonta luottoa haetaan tyypillisesti esimerkiksi kodin remontointia varten, auton hankintaan tai lomamatkalle. Pienten summien lisäksi lainaa ilman vakuuksia saa halutessaan jopa 60 000 euroa kerralla. Isoa luottoa etsiessäsi sinun kannattaa kuitenkin muistaa että mitä nopeammin saat maksettua koko lainan takaisin, sitä edullisemmaksi se sinulle lopulta tulee. Suurta nettilainaa ei kannata hakea lyhyen harkinnan pohjalta.

Pienten summien lisäksi lainaa ilman vakuuksia saa halutessaan jopa 50 – 60 000 euroa kerralla.

Lainojen yhdistäminen

Tällä hetkellä usean, pienemmän luoton yhdistäminen on yleistymässä. Tämän tyyppisten lainojen yhdistelyn taustalla on se ajatus, että yhden luoton hoitaminen on käytännössä usein helpompaa, kuin monen pienen ja vakuudettoman lainan hoitaminen. Usean eräpäivän sijaan on helpompi muistaa vain yksi eräpäivä. Tämä vähentää mahdollisia myöhästymismaksuja. Välillä lainoja yhdistetään myös siksi, että uuden lainan korko saattaa olla aiempia luottoja matalampi. Jos haluat yhdistää lainat yhdeksi isommaksi kokonaisuudeksi, kannattaa miettiä kuinka nopeasti pystyt silti maksamaan lainasi kokonaisuudessaan takaisin. Mitä lyhyemmässä ajassa pystyt kuittaamaan luottosi pois, sitä matalammiksi korkokustannuksesi jää. 

Lainojen yhdistelyn taustalla on se ajatus, että yhden luoton hoitaminen on käytännössä usein helpompaa, kuin monen pienen vakuudettoman lainan hoitaminen.

Vakuudeton remonttilaina netistä

Remonttilainoja löytyy netistä vertailutyökalun avulla siinä missä missä muitakin luottoja. Tarjolla on sekä nimenomaan remontteihin myönnettäviä luottoja, että yleisiä lainoja, joiden avulla kotiaan tai kesämökkiään remontoivat hankkivat välineitä, materiaaleja tai rakentamispalveluita. Jos otat netistä lainaa ilman vakuuksia, sinun ei tarvitse kertoa luoton myöntäjälle rahojen käyttötarkoitusta. Siksi kannattaa verrata eri vaihtoehtoja isolla lainalaskurilla.

Jos otat netistä lainaa ilman vakuuksia, sinun ei tarvitse kertoa luoton myöntäjälle rahojen käyttötarkoitusta.

Vakuudeton autolaina

Autolainaa otetaan usein autoliikkeestä menopelin hankinnan yhteydessä. On kuitenkin hyvä muistaa, että autoliikkeestä et aina saa parasta tarjousta. Jos menet autokaupoille varmistamatta toista tarjousta, olet autoliikkeen yhden tarjouksen varassa. Siksi on hyvä ainakin selata vaihtoehtoja etukäteen ja hakea lainaa varmuudeksi. Lainaa ei tarvitse nostaa käyttöön, jos autoliikkeen luottotarjous voittaa nettilainan tarjouksen. Silloin sinulle ei kerry kuluja tai kustannuksia. Kunhan haet vakuudetonta lainaa etukäteen, varmistat sen että sinulla on enemmän vaihtoehtoja päätöksenteon hetkellä.

Pikalaina 0% korolla ja 0€ kuluilla